Позив за давање понуде у поступку ЈН

Овај унос је објављен под Вести од стране корисника direktor. Забележите сталну везу.

О direktor

На челу установе од 2004. године, пре тога функцију директора обављао у Спортском центру Ћићевац. Образовање: Учитељски, сада, Педагошки факултет у Јагодини.

2 мишљења на “Позив за давање понуде у поступку ЈН

 1. NARODNA BIBLIOTEKA
  ĆIĆEVAC

  PONUDA ZA PROGRAMSKE AKTIVNOSTI
  RAD U KUD/u

  po pozivu za dostavljanje ponuda objavljenom na sajtu Narodne biblioteke Ćićevac

  Ja, Darko Andonov iz Kruševca, ul. Kneza Miloša br. 9, učesnik serijala “Ja imam talenat” predstavljanjem koreografija, dugogodišnji član KUD-tva “14.oktobar” iz Kruševca I muške pevačke etno grupe “Đuveglije”, takođe iz Kruševca, koja je nekoliko puta gostovala kod Vas, kao I umetnički rukovodilac KUD-tva “Mladost” iz Jasike.

  Kao mlad I perspektivan mladi čovek, oženjen, ozbiljan, odgovoran I voljan da saradjujem I radim u Vašem Kulturno-umetničkom društvu, javljam se na Vaš poziv I dostavljam Vam svoju ponudu.

  Moja ponuda obuhvata rad tj.probe u večernjim satima sa članovima KUD-tva, dva puta nedeljno, a po potrebi I pred nastupe ili gostovanja I više I to:

  -rad sa dečijim ansamblom, ako ima dva uzrasta po 30 minuta, ako su sličnog uzrasta, po 60 minuta;

  rad sa juniorima u ukupnom trajanju od 120 minuta, sa pauzom od 15 minuta;

  Za rad sa KUD-om sam obezbedio I asistenta, koji bi u slučaju mog eventualnog izostanka, zbog bolesti ili sprečenosti iz nekog drugog razloga, održavao probe, tako da KUD nebi trpeo zbog toga I probe bi se odvijale u kontinuitetu I po planu I progamu. Obzirom da se dugi niz godina bavim folklorom, smatram da imam dovoljno iskustva I znanja za postavljanje koreografija, kao I za timski rad, organizatorske I edukativne sposobnosti.
  Takođe naglašavam, da sam u ličnom razgovoru sa predsednikom opštine informisan, da KUD već ima svoj plan I program rada, koji bi bio ispoštovan, a o izboru koreografija bi odlučio, nakon saznanja, kojom nošnjom KUD raspolaže.

  U cenu koju dajem u svojoj ponudi, ubrajam svoj rad, rad asistenta, troškove goriva na relaciji Kruševac-Ćićevac-_Kruševac I koja na mesečnom nivou iznosi 25.000,00 neto, sa provizijom Vaše agencije od 5% ili 10%.

  Davalac Ponude, Darko Andonov

  • Postovani,
   sa zaljenjem konstantujem da je Vasa ponuda ocenjena kao ponuda koja nece uci u razmatranje jer je stigla nakon roka do koga je trajao javni poziv.
   Srdacno, M Radovanovic-direktor

Затворено за коментаре.